Az üzemirányítási és a monitoring hálózat fejlesztése
Létrehozva: 2019. 02. 06. 00:00 | Frissítve: 2019. 02. 06. 15:47

A Széchenyi 2020 részeként, a KEHOP keretében, 2,5 milliárd forint Európai Uniós támogatással valósul meg az Országos Vízügyi Főigazgatóság és további három területi vízügyi igazgatóság konzorciumi részvételével az üzemirányítás és monitoring hálózat fejlesztése című, KEHOP-1.4.0-15-2016-00016 azonosító számú projekt, amellyel kapcsolatban rendezendő sajtónyilvános eseményre tisztelettel meghívjuk.


Helyszín: Országos Vízügyi Főigazgatóság, földszinti tanácsterem (1012 Budapest, Márvány u. 1/D.)
Időpont: 2019. február 08. (péntek) 10:30 óra

A rendezvényen megnyitó beszédet mond Lábdy Jenő, az Országos Vízügyi Főigazgatóság műszaki főigazgató-helyettese. A Tisza-völgy üzemirányításának projekt színtű részleteit dr. Kovács Sándor, a Közép-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság nyugalmazott osztályvezetője, a projekt szakmai irányítója ismerteti.

A projekt a Vásárhelyi Terv Továbbfejlesztése keretében az eddig megépült, illetve tervezett tározók, valamint a Zagyva és a Körösökre eső árvízszint-csökkentő hatásával érintett ártéri öblözetekre, közvetve pedig a hazai Tisza-völgy teljes területére terjed ki.
A rendezvényre szeretettel várja a projekt Kedvezményezettje, az Országos Vízügyi Főigazgatóság (OVF), a Felső-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság (FETIVIZIG), az Észak - Magyarországi Vízügyi Igazgatóság (ÉMVIZIG) és a Közép-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság (KÖTIVIZIG) alkotta konzorcium.

Meghívó letöltése